Hvor Mange RAM Er Nødvendigt?

Hvor mange RAM er nødvendigt? I langt de fleste tilfælde er mellem 8 og 16 GB RAM nok til, at din computer kan bruges til det, som langt de fleste bruger en computer til.

Hvor mange RAM du har brug for, afhænger dog af, hvad du skal bruge din computer til. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du skal bruge din computer til i forhold til, hvor mange RAM din computer skal have.

Det påvirker behovet for RAM

Skal du blot bruge din computer til at surfe på nettet, netbank og Facebook, eller skal du bruge den til gaming eller arbejde med billede- og videoredigering?

Hvis du blot skal bruge den til husbehov, så er 8 GB RAM som regel nok. Skal du derimod bruge den til gaming og meget tungt arbejde, så er det en god ide at tage mindst 16 GB RAM.

Overvej endda flere RAM her, så du ikke løber ind i, at du skal have en ny computer eller får behov for at opgradere din computer kort efter.

Køber du mellem 16 og 32 GB RAM, så er du ofte dækket ind til, at din computer kan klare stort set alle opgaver. Det er sjældent, at du får brug for flere GB RAM end 64 - med mindre du har meget tunge og specifikke gaming- eller arbejdsopgaver.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette indlæg. Hos avXperten shopper du et stort udvalg af ekstern harddisk varer. Uden støtten fra avXperten kunne dette indlæg ikke lade sig gøre.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg