Hvad Er Geforce Experience? Få Svaret Her

Har du lagt mærke til at din nye computer har et program der hedder "Geforce Experience" og du har ingen anelse om hvad det er? I dette indlæg vil jeg forklare hvad det er og hvorfor det er vigtigt at holde det opdateret. Følg med længere nede. 

Geforce Experience er et software på computeren, som du får med hvis du har et grafikkort fra Nvidea. Softwaren holder dit grafikkort opdateret, så det er kompatible med de nyeste spil. 

Det er også derfor vigtigt at du holder øje med opdateringerne i ny og næ, da det kan have en stor indflydelse på din gaming. Men bare rolig, du bliver også informeret, når det er der er en ny opdatering klar. Så vil logoet i din dukke op med en melding, et sted nederest i højre hjørne. 

Ved ikke at holde din computer opdateret, kan det resultere i at din computer bliver langsommere, fryser eller får pixels fejl og endda påvirke din FPS (Frames per Second), hvilket er vigtigt i spil som CSGO, Warzone og Fortnite. 

Hvis du ikke kan finde programmet på din computer, så kan du downloade det på Nvideas hjemmeside. Det kræver bare at du ved hvilket grafikkort du har i, så du downloader de rigtige filer. 

Image: Pexels.com
Relaterede indlæg