Hvad Er Nvidia Shield? Få Svaret Her

Har du lige set i tilbudsavisen at du kan købe en Nvidea Shield til billige penge, men hvad er det egentligt? I dette indlæg vil jeg kort fortælle hvad en Nvidea Shield er og hvad det kan bruge til. Find svarer forneden. 

Nvidea Shield blev for første gang lanceret i 2015 af Tech giganten Nvidea, som er mest kendt for deres grafikkort. Her lancerede de en firkanten sort boks, hvor meningen er at man skal koble det til sit fjernsyn og så kan man se diverse underholdningstjenester.

Det Nvidea slår på er, at med deres boks så kan du se underholdningen i meget bedre kvalitet som f.eks. 4K, som du ikke har mulighed for via. En ganske normal Chromecast. 

Udover de normale underholdstjenester, så har du også mulighed for at spille spil på den. Da boksen har adgang til Google Play Store, så har du adgang til googles spilleunivers, og så har du mulighed for at koble bluetooth udstyr til, for at forøge spilleoplevelsen. 

Så hvis du bruger dagen lang på gaming og streaming af underholdningstjeneste, så kan det godt være at en Nvidea Shield er noget for dig. Dog skal det siges, at der findes andre billigere alternativer derude.

Image: Pexels.com
Relaterede indlæg