Hvad Er AMD FreeSync?

AMD FreeSync er en fremragende teknologi, der er elsket af langt de fleste, der har prøvet det. I dette indlæg tager vi et kig på AMD FreeSync teknologien, som du kan læse meget mere om herunder.

Hvad er AMD Free-Sync? AMD Free-Sync er en adaptiv sync-teknologi, hvor ens grafikkort styrer billedet og skærmen. Tidligere var det skærmen, der styrede billedet. AMD Free Sync er ikke blot en hardwareløsning, men også en softwareløsnig. Når du vælger AMD Free Sync, så har dit grafikkort altså taget styringen over din skærms refresh rate, hvilket giver dig et langt mere dynamisk skifte og bedre helhedsoplevelse af billedet.

Faktisk er AMD FreeSync en open source Teknologi. Dette gør blandt andet, at man ofte vil kunne få en skærm med dette noget billigere end det eksempelvis er tilfældet med G-Sync skærme.

FreeSync skærme er lavet med et bestemt frame rate range, der kan have forskellige dimensioner. Dette kan være et problem, hvis din fps kommer under minimumsgrænsen. Derfor er det en rigtig god ide lige at tjekke op på, hvilke frame rate range du har behov for til de ting, du typisk laver på computeren. Vær opmærksom på, at FreeSync teknologien skal aktiveres manuelt, inden du kan gøre brug af det.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg